Magyar Nevelők és Tanárok Egyesülete

Felhívás! A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. "HATÁRTALANUL!" Programigazgatósága pályázata

„Ne csak lájkold Erdélyt, lépd át valóban a határokat!”- a jelmondat a Határtalanul! programé, amelynek iskolai pályázati felhívásaira magyarországi közoktatási intézmények pályázhatnak külhoni tanulmányi kirándulások, együttműködések megvalósítása céljából a 2012/13-as tanévben.

Három felhívás keretében általános iskolás, gimnazista és szakképző iskolás diákok juthatnak el Erdély, Felvidék, Délvidék, Kárpátalja valamint Horvátország és Szlovénia magyarlakta területeire. A hetedik évfolyamos diákok tanulmányi kirándulások keretében utazhatnak a határon túlra, míg a gimnáziumokban, illetve szakképző iskolákban tanuló 9-12. évfolyamos diákok számára külhoni partneriskolák magyar diákjaival közösen megvalósított együttműködésekre, kölcsönös látogatásokra nyílik lehetőség.

A részletes felhívások és az adatlapok a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. honlapján (www.bgazrt.hu) a főoldalon a Határtalanul menüpontra kattintva, illetve a Határtalanul! program honlapján, a www.hatartalanul.eu oldalon érhetők el.

A kérdéseket a program@hatartalanul.eu címen várják.